Wie ben ik?/ Hoe werk ik?

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Als je bij mij een fotoshoot boekt, dan zal je een spontane, goedlachse fotograaf achter de camera aantreffen. Hoe fijner de sfeer, hoe leuker de foto’s! En daar zorg ik heel graag voor!

Ik heb altijd al een passie gehad voor fotografie. Deze passie begon eigenlijk voor de lens waar ik enkele leuke ervaringen heb mogen opdoen, en nog steeds opdoe als model. Dit zorgt ervoor dat ik goed weet hoe het voelt om voor die lens te staan. Hierdoor kan ik de mensen voor mijn lens goed aansturen, geruststellen en trucjes geven om ‘spontaan’ te zijn op foto. Want dat willen we toch allemaal hé? 😉

Naast mijn fotografie sta ik ook in het onderwijs en ondersteun ik leerlingen die extra hulp nodig hebben. De combinatie tussen mijn twee jobs vind ik fantastisch. Ik werk op verschillende terreinen samen met mensen van alle leeftijden en dat is zo verrijkend. Eén doel is overal hetzelfde: iedereen laten STRALEN!

Hoe werk ik?

Ik richt me voornamelijk op het fotograferen van alles omtrent het gezin. Denk aan familie-, zwangerschaps-, newborn-, kids-, communie-, koppelshoots. De shoots kunnen doorgaan in mijn studio (die gelegen is in Reet), waar ik allerlei leuke settings kan creëren en mooie, kwalitatieve materialen ter beschikking heb. Het kan ook ergens op een mooie locatie of bij iemand thuis doorgaan. Voor een ‘Fresh48 shoot’ verplaats ik me naar het ziekenhuis waar ik binnen de eerste 48u na de bevalling foto’s kom maken van jullie eerste momentjes samen. Heb je een andere bijzondere vraag voor een fotoshoot? Neem gerust contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Ik hou van natuurlijke foto’s en maak er dan ook een uitdaging van om mensen zo spontaan mogelijk op de foto te krijgen. Dit doe ik door op voorhand goed te bespreken wat jullie belangrijk vinden en welke foto’s jullie graag willen. Humor doet ook wonderen tijdens de shoot. Voor de allerkleinsten maak ik het zo comfortabel mogelijk zodat ze heerlijk relaxed zijn en ik mooie foto’s kan maken. De shoot gaat dan helemaal op het ritme van het baby’tje.

Iedereen is uniek en elke shoot is een nieuw verhaal. Ik hou ervan om deze verhalen weer te geven via sprekende foto’s. Het is zoals de uitdrukking het zegt:Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.’

Als je een fotoshoot boekt, geef je automatisch toestemming dat ik de foto’s mag gebruiken op mijn sociale media en website. Indien je dit niet wil, of een bepaalde foto liever niet online wil zien, dien je me hiervan op de hoogte te stellen voor de aanvang van de fotoshoot.