Wie ben ik?/ Hoe werk ik?

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Als je bij mij een fotoshoot boekt, dan zal je een spontane, goedlachse fotograaf achter de camera aantreffen. Hoe fijner de sfeer, hoe leuker de foto’s!

Ik heb altijd al een passie gehad voor fotografie. Deze passie begon eigenlijk voor de lens waar ik enkele leuke ervaringen heb mogen opdoen als model. Dit zorgt ervoor dat ik goed weet hoe het voelt om voor die lens te staan. Hierdoor kan ik de mensen voor mijn lens goed aansturen, geruststellen en trucjes geven om ‘spontaan’ te zijn op foto. Want dat willen we toch allemaal he? 😉

Naast mijn fotografie sta ik ook in het onderwijs en ondersteun ik leerlingen die extra hulp nodig hebben. De combinatie tussen mijn twee jobs vind ik fantastisch. Ik werk op verschillende terreinen samen met mensen van alle leeftijden en dat is zo verrijkend. Eén doel is overal hetzelfde: iedereen laten STRALEN!

Hoe werk ik?

Ik richt me voornamelijk op het fotograferen van alles omtrent het gezin. Denk aan familie-, zwangerschaps-, newborn-, kids-, communie-, loveshoots. De shoots kunnen doorgaan in mijn studio, waar ik allerlei leuke settings kan creëren en mooie materialen ter beschikking heb. Het kan ook ergens op een mooie locatie of bij iemand thuis doorgaan.

Ik hou van natuurlijke foto’s en maak er dan ook een uitdaging van om mensen zo spontaan mogelijk op de foto te krijgen. Dit doe ik door op voorhand goed te bespreken wat zij belangrijk vinden en welke foto’s zij graag willen. Humor doet ook wonderen tijdens de shoot.

Iedereen is uniek en elke shoot is een nieuw verhaal. Ik hou ervan om deze verhalen weer te geven via sprekende foto’s. Het is zoals de uitdrukking het zegt:Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.’