Wie ben ik?/ Hoe werk ik?

Welkom!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Als je bij mij een fotoshoot boekt, dan zal je een spontane, goedlachse fotograaf achter de camera aantreffen. Hoe fijner de sfeer, hoe leuker de foto’s. En daar zorg ik heel graag mee voor. Het maakt me zo gelukkig om al jullie liefdevolle en bijzondere momenten te mogen vastleggen op beeld.

Ik heb altijd al een passie gehad voor fotografie. Deze passie begon eigenlijk voor de lens waar ik leuke ervaringen heb mogen opdoen, en nog steeds opdoe als model. Dit zorgt ervoor dat ik goed weet hoe het voelt om voor die lens te staan. Hierdoor kan ik de mensen voor mijn lens goed aansturen, geruststellen en trucjes geven om ‘spontaan’ te zijn op foto. Want dat willen we toch allemaal hé? 😉

Ik heb het altijd superleuk en belangrijk gevonden om foto’s te maken van alle mooie en bijzondere momenten, hoe klein ze ook zijn. Tastbare herinneringen vind ik zo kostbaar en hoe kan je dat beter doen dan door foto’s te (laten) maken. Ik ben dus heel blij en dankbaar dat ik deze passie verder heb uitgebouwd en er mijn bijberoep van heb gemaakt.

Naast mijn fotografie sta ik ook in het Steineronderwijs en ondersteun ik leerlingen die extra hulp nodig hebben. De combinatie tussen mijn twee jobs vind ik fantastisch. Ik werk op verschillende terreinen samen met mensen van alle leeftijden en dat is zo verrijkend. Eén doel is overal hetzelfde: iedereen laten STRALEN!

Hoe werk ik?

Ik richt me voornamelijk op het fotograferen van alles omtrent het gezin. Denk aan familie-, zwangerschaps-, newborn-, kids-, communie-, koppelshoots. De shoots kunnen doorgaan in mijn professionele, bohemian ingerichte studio (die gelegen is in Reet), waar ik allerlei leuke settings kan creëren en mooie, kwalitatieve materialen ter beschikking heb. Het kan ook ergens op een mooie locatie doorgaan. Ik heb mijn vaste locaties waar ik ga shooten. Dit varieert gedurende het jaar. Heb je een andere bijzondere vraag voor een fotoshoot? Neem gerust contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Ik hou van natuurlijke, warme en vooral liefdevolle foto’s en maak er dan ook een uitdaging van om mensen zo spontaan mogelijk op beeld te krijgen. Ik geef jullie voornamelijk de tip om te doen alsof ik er niet ben. Jullie mogen dus lekker jezelf zijn en met elkaar bezig zijn zodat het heel naturel voelt. Humor doet natuurlijk ook wonderen. Tijdens de shoot stuur ik jullie aan waar nodig, zodat jullie prachtig op beeld staan. Voor de allerkleinsten maak ik het zo comfortabel mogelijk zodat ze heerlijk relaxed zijn en ik mooie foto’s kan maken. De shoot gaat dan helemaal op het ritme van het baby’tje.

Iedereen is uniek en elke shoot is een nieuw verhaal. Ik hou ervan om deze verhalen weer te geven via sprekende foto’s. Het is zoals de uitdrukking het zegt:Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.’

Als je een fotoshoot boekt, geef je automatisch toestemming dat ik de foto’s mag gebruiken op mijn sociale media en website. Indien je dit niet wil, of een bepaalde foto liever niet online wil zien, dien je me hiervan op de hoogte te stellen voor aanvang van de fotoshoot.

%d bloggers liken dit: