Newborn/ baby

De periode dat baby’tjes echte newborns zijn en ze zich nog helemaal in een klein bolletje kunnen leggen zoals ze in jouw buik zaten, is zo snel voorbij. Je zal er dan ook geen spijt van krijgen dat je deze periode laat vastleggen op beeld. Tijdens een newbornshoot worden er foto’s genomen van jouw lief, klein baby’tje en is er ook ruimte om foto’s van jullie als gezinnetje te nemen. Ik ontvang jullie graag in mijn professionele fotostudio.

Een newbornshoot vindt het beste binnen de eerste twee weken na de geboorte plaats. Dan slapen baby’tjes nog veel en kunnen ze helemaal opkrullen tot een klein bolletje. Dat maakt het makkelijker om ze in mooie poses te leggen. Deze shoot gaat door in mijn professionele (bohemian ingerichte) studio. Ik doe er alles aan om het zo comfortabel mogelijk te maken voor jouw baby’tje. Zo is het steeds belangrijk dat het lekker warm is tijdens de shoot. Ik verwarm de studio dan ook tot ongeveer 28 graden. Ik heb allerlei leuke materialen ter beschikking die gebruikt kunnen worden tijdens de shoot, denk aan: mandjes, kleertjes, doeken, haarlintjes, mutsjes, verschillende achtergronden,… Aan jullie de keuze wat jullie mooi vinden en graag willen gebruiken. We bespreken op voorhand jullie wensen voor de shoot. Ik hanteer meestal ‘less is more’. Je kan bij mij rekenen op een hele reeks prachtige foto’s waar jullie zelf kunnen uit kiezen.

Belangrijk dat je al tijdens je zwangerschap contact opneemt om de newbornshoot tijdig te kunnen inplannen. We houden de uitgerekende datum als richtdatum. Vanaf je bevallen bent, laat je me iets weten en dan kunnen we de shoot alsnog verplaatsen.

Wil je liever even wachten met een fotoshoot? Dan kan je ook kiezen voor een babyshoot, bijvoorbeeld rond 6 maanden als je baby’tje kan zitten. Deze shoot heet een sitter-sessie.

Helemaal warm geworden na het zien van al deze mooie, vertederende beelden? Heb je misschien nog vragen? Stuur me zeker een berichtje!

Newborn lifestyle (bij je thuis)

%d bloggers liken dit: