Fresh 48 Shoot

Bij een Fresh48 shoot kom ik in de eerste 48u na de bevalling foto’s maken in het ziekenhuis. Tijdens je zwangerschap neem je contact met me op en bespreken we het verloop van de shoot. Ik noteer alvast de uitgerekende datum en dan laat je best zo snel mogelijk weten wanneer je gaat bevallen of net bevallen bent zodat ik andere afspraken kan verplaatsen en tijdig in het ziekenhuis kan zijn.

De bedoeling is om daar jullie eerste momenten samen vast te leggen op beeld zodat je hier een prachtige herinnering aan hebt. Ideeën kunnen zijn: eerste ontmoeting met broer/zus, detailshots van handjes en voetjes, foto’s met het gezinnetje, bij mama, bij papa, pamper verversen, eerste badje geven, (borst)voeding, foto’s van het baby’tje alleen,… Ik fotografeer vooral de spontane momenten die zich op dat moment voordoen. Mogelijkheden genoeg en we bespreken ook jullie wensen op voorhand. Ik kan nog doeken, dekentjes, leuke materialen meenemen als je dat graag zou willen.

Julien

Lauren

Jack

Emiel

%d bloggers liken dit: